Dibuixem la Mansana de la Discòrdia per la Mercè



Diumenge 24 setembre
Mansana de la Discòrdia
17 h a 20.30 h - Passeig de Gràcia
(Davant de les façanes de Casa Batlló i Casa Amatller)

La llista de participants està COMPLETA

Dins del marc de les festes de la Mercè et convidem a dibuixar dues de les cases més simbòliques de Barcelona situades al Passeig de Gràcia: la Casa Batlló i la Casa Amatller.

La Casa Batlló i la Casa Amatller juntament amb Cases Singulars i Faborit ens ofereixen la possibilitat no només de dibuixar la seva façana sinó també de recórrer el seu interior i conèixer la seva història. No t'ho perdis!

Per límits de capacitat l'accés estarà limitat per a les primeres 70 persones que omplin el formulari que es troba aquí. Aquí trobareu les bases de l'esdeveniment.

PROGRAMA:

17:00-17:30 h: Visita / Itinerari explicació de la Mansana de la Discòrdia i de les seves façanes a càrrec de Cases Singulars.
17:30-19:30 h: Temps lliure per a dibuixar les façanes de la Mansana de la Discòrdia: Casa Amatller i Casa Batlló. Se servirà una degustació de xocolata per a tots els dibuixants, cortesia de Faborit.
19:30 h Visita de la Casa Amatller i de la Casa Batlló.

Entre tots els dibuixos publicats entre els dies 24 i 27 de setembre, de manera pública a Instagram amb el hashtag #uskmansanadeladiscordia, el dia 5 d'octubre es farà un sorteig aleatori per seleccionar els 3 dibuixos guanyadors d'aquesta trobada. (Bases del sorteig)

#uskmansanadeladiscordia
#uskbarcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada